icon-arrow-right
HomeOver ons

Wie zijn wij?

Timmer-Verzijl is een Dordts aannemingsbedrijf in de wegenbouw. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1920 en is ontstaan door een fusie van de 2 bedrijven L. Timmer Dordrecht B.V en Verzijl Aannemingsbedrijf.

 

Wat doen wij?

Timmer-Verzijl is actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van alle voorkomende infrastructurele projecten voor lokale overheden en particulieren. Timmer-Verzijl is sterk in grond-, riolerings-, en wegenbouwkundige werken.

 

Timmer-Verzijl is direct betrokken bij de aanleg van alle naoorlogse wijken in de gemeente Dordrecht. Sinds 1965 zijn wij als huisaannemer aan het werk op het terrein van het chemiebedrijf DuPont, waarvoor onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staat om bij calamiteiten direct aan de slag te gaan. Daarnaast blijft het iedere dag heel leuk en uitdagend om voor onze opdrachtgevers slimme oplossingen te bedenken voor de kleine projecten en deze vervolgens binnen de planning en budget uit te voeren.  Met slimme oplossingen bedoelen we constructies die functioneel en veel  voordeliger zijn dan de  traditionele oplossingen.

 

Timmer-Verzijl staat voor Samen Slimmer Bouwen, onze benaming voor Lean Bouwen. Met Samen Slimmer Bouwen werken we aan continue verbetering om de organisatie efficiënter en kostenbesparend te maken.

 

Timmer-Verzijl is een sociaal bedrijf, staat er financieel sterk voor, heeft gemotiveerde betrokken werknemers ,een platte organisatiestructuur met één aanspreekpunt voor iedere klant.

+