icon-arrow-right
HomeProjecten Reconstructie Burgemeester de Bruïnelaan Gemeente Zwijndrecht

Reconstructie Burgemeester de Bruïnelaan Gemeente Zwijndrecht

Wij hebben als aannemersbedrijf Timmer-Verzijl B.V. van de gemeente Zwijndrecht de opdracht gekregen om de Burgemeester de Bruïnelaan en de Lindelaan (oost) te reconstrueren.


Het werk omvat het vervangen van de riolering, herbestraten van trottoirs, parkeerstroken en de rijweg Lindelaan (oost). De gemeente Zwijndrecht heeft reeds een gedeelte van de hoofdriolering voorzien van een relining (inwendige renovatie van de rioolbuis).

 

De werkzaamheden aan de Burg. de Bruïnelaan starten in week 26 (27-juni 2016). Vanaf de Rotterdamseweg wordt er naar de rotonde aan de Stationsstraat toe gewerkt. Tijdens de werkzaamheden op de Burg. de Bruïnelaan zal er een omleidingsroute worden ingesteld voor het doorgaande verkeer via de Ringdijk, Stationsweg en Koninginneweg om het doorgaande verkeer zoveel mogelijk te weren uit uw wijk.


De reconstructie van de riolering zal medio december 2016 gereed zijn. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, zal in overleg ook de asfaltdeklaag in 2016 worden aangebracht.

Fase 1 - Prins Mauritsstraat en Raadhuisplein

In week 24 (13-juni 2016) starten de werkzaamheden in de Prins Mauritsstraat en op het Raadhuisplein. In deze week wordt de persleiding aangelegd ten behoeve van de verbetering van de waterhuishouding van het water in de vijvers.

Fase 2 (werkvak 1) - Burg. de Bruïnelaan tussen Rotterdamseweg t/m kruispunt Prins Bernhardstraat

Vanaf week 26 (27- juni t/m half september 2016) wordt er gewerkt aan de Burg. de Bruïnelaan tussen de Rotterdamseweg tot en met het kruispunt van de Prins Bernhardstraat. Voor het bestemmingsverkeer zal waarnodig de verkeersvoorzieningen worden aangepast of met een omleiding worden aangegeven. Er zullen extra parkeerplaatsen worden ingericht op het Raadhuisplein nabij de Burg. de Bruïnelaan.

 

BELANGRIJKE INFO!

Onvoorziene zaken in de grond en het weer kunnen onze planning nadelig beïnvloeden. Belanghebbende in de omgeving worden via een bewonersbrief op de hoogte gesteld van de vorderingen. Tevens kunt u meer informatie teruglezen op deze projectenwebsite.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Onze omgevingsmanager, Olivier v.d. Klippe, staat voor u klaar. Maandag t/m donderdag van 8.00 t/m 12.00 uur is Olivier in het directieverblijf op het werk aanwezig om u persoonlijk te woord te staan en uw vragen te beantwoorden. Mailen mag ook: klippe@timmer-verzijl.nl

Contactpersonen

Olivier v.d. Klippe Omgevingsmanager Neem contact op

Nelco van Eijkeren Uitvoerder Neem contact op

Harmen Visser Projectuitvoering Neem contact op

Vragen, opmerkingen of klachten?

* Verplichte velden
+